Velkommen

til Vitakraft Danmark!

vitakraft.dk

DELTAG & VIND!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev på vores hjemmeside www.vitakraft.dk og vær med i konkurrencen om Vitakraft produkter til dit kæledyr. ...

Se profil

Nyheder

Insect Stick – godt for hunden, godt for klimaet

Hundegodbidder lavet af insekter? Ja, faktisk. Vi er pionerer og har udviklet en hundegodbid baseret udelukkende på insektprotein fra den sorte soldaterflues larver. Dette indebærer en minimal klimapåvirkning sammenlignet med animalske proteiner fra husdyr, da disse forårsager store CO2-udslip. Ligesom tørfoderet Vita Nature er Insect Stick fri for laktose, gluten og unødvendige tilsætningsstoffer. Vi benytter os af en sukkerfri opskrift. En koldrøget lækkerbisken, som giver stor tyggeglæde.

 

Vitakraft.

Med Kærlighed.

Vitakraft - fra lille grovvarehandel til international dyrefoderkoncern.
Hvad der begyndte som en lille grovvarehandel i landsbyen Heiligenrode nær Bremen, Tyskland, for 180 år siden er siden udviklet til en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Fra starten har vores virksomhedsfilosofi og vores handlinger været styret af et centralt princip: "Kærlighed til kæledyr". På verdensplan producerer og sælger ca. 2.000 medarbejdere hver dag mere end 1,2 millioner Vitakraft kvalitets produkter.

Vitakraft. Med Kærlighed.

Vores produkter

Indeholder alt dit kæledyr behøver for at føle sig godt tilpas!

Vores partnere

Her kan du finde Vitakraft i detailhandelen