Velkommen

til Vitakraft Danmark!

vitakraft.dk

Vil du være månedens InSTAR? Post din bedste film/dit bedste billede af dit kæledyr, og vær med i konkurrencen om en kasse fyldt med fantastiske overraskelser til dit elskede kæledyr!

Konkurrencen løber frem til 31. december 2020.

Se profil

Nyheder

Vegetariske hundegodbidder er den bedste belønning

Vitakraft lancerer nu 100% vegetariske Veggie Bits. Pakken indeholder portioner af passende størrelse, der ikke er fedtede og ikke smuldrer i lommen under turen eller træningen.

Det er faktisk ejeren, der bedst kan lide det. En omfattende nordisk forbrugerundersøgelse viser, at hundeejere ønsker et vegetarisk alternativ som belønning og snack til deres firbenede venner. Tomat, agurk og gulerødder falder tydeligvis i mange hundes smag.

Vitakraft lyttede og udviklede Veggie Bits, som overvejende består af gulerødder og derfor er kalorielette. Som sædvanlig for Vitakraft-produkter: der er ikke tilsat sukker, kornprodukter, kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.

Opmærksomme herrer siger tak, velopdragne hunde giver pote.

Vitakraft.

Med Kærlighed.

Vitakraft - fra lille grovvarehandel til international dyrefoderkoncern.
Hvad der begyndte som en lille grovvarehandel i landsbyen Heiligenrode nær Bremen, Tyskland, for 180 år siden er siden udviklet til en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Fra starten har vores virksomhedsfilosofi og vores handlinger været styret af et centralt princip: "Kærlighed til kæledyr". På verdensplan producerer og sælger ca. 2.000 medarbejdere hver dag mere end 1,2 millioner Vitakraft kvalitets produkter.

Vitakraft. Med Kærlighed.

Vores produkter

Indeholder alt dit kæledyr behøver for at føle sig godt tilpas!

Vores partnere

Her kan du finde Vitakraft i detailhandelen